Фононный спектр и электрон-фононное взаимодействие в технеции - Сичкар, С.М.; Антонов, В.Н. (Физика низких температур, 2005)
В рамках теории линейного отклика проведены ab initio расчеты фононного спектра, спектральной
функции электрон-фононного взаимодействия и транспортных свойств (электросопротивления)
в технеции. Получено хорошее согласие с экспериментальными данными. В рамках теорії лінійного відгуку виконано ab initio розрахунки фононного спектра,
спектральної функції електрон-фононної взаємодії та транспортних властивостей (електоопору)
у технеції. Отримано добре узгодження з експериментальними даними. Using the linear-response model, the ab initio
calculation of phonon spectrum, spectral function
of electron-phonon interaction and transport properties
of technetium was carried out. A good agreement
with experimental results was obtained.