Влада і наука: від патерналізму до партнерства - Созінов, О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Розглянуто роль влади та наукової спільноти у розбудові в Україні економічних знань, окреслено основні проблеми, які необхідно розв'язати для нарощення економічного та інтелектуального потенціалу держави. The role of power and scientific society in development of knowledge economy in Ukraine is considered, the authors underline the main problems that should be resolved for increase of economic and intellectual potential of the state.