Альтернативні моторні палива - Ковтун, Г. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Розглянуто проблеми одержання альтернативних (не нафтових) моторних палив на основі вуглеводневих газів, синтез-газу, спиртів, етерів й естерів, водню та відновлюваної рослинної сировини (біопаливо). The author describes problems of alternative (not oil) motor fuel generation on the basis of hydrocarbonic gases, synthesis–gas, spirits, ethers, hydrogen and renewable vegetative raw material (biofuel).