Львівський період життя Насті Грінченко: сторінки біографії - Клименко, Н. (Краєзнавство, 2012)
У статті на основі нових архівних джерел висвітлюються сторінки з біографії Насті Грінченко під
час навчання у Львівському університеті. Розглядається вплив багатонаціонального львівського соціокультурного й політичного середовища на формування особистості, світоглядних орієнтирів та політичних переконань Насті Грінченко. В статье на основе новых архивных источников освещаются страницы из биографии Насти
Гринченко во время учебы во Львовском университете. Рассматривается влияние многонациональной
львовской социокультурной и политической среды на формирование личности, мировоззренческих ориентиров и политических убеждений Насти Гринченко. The article is based on new archival sources which illuminated biography of Nastia Grinchenko during her
study at Lviv University. The infl uence of Lviv multinational social, cultural and political environment upon the
formation of personality, world outlook orientation and beliefs is discussed.