Структура хаотических процессов в преобразователе напряжения - Жуйков, В.Я.; Матийко, А.А. (Технічна електродинаміка, 2014)
Рассматривается структура хаотических колебаний, возникающих в преобразователе постоянного напряжения. Исследовано влияние шага решения трансцендентного и дифференциальных уравнений на результаты моделирования. Рассмотрено явление кластера хаотических колебаний при смене варианта фиксации интервалов между точками переключения ключа. Розглядається структура хаотичних коливань, що виникають у перетворювачі постійної напруги. Досліджено вплив кроку рішення трансцендентного і диференціальних рівнянь на результати моделювання. Розглянуто явище кластера хаотичних коливань при зміні варіанту фіксації інтервалів між точками перемикання ключа. The structure of the chaotic oscillations in the DC converter is considered in the article. The influence of the transcendental and differential equations solution step on the simulation results is studied. The phenomenon of chaotic oscillations cluster when changing the interval fixing variant between key switching points is considered.