Документи Державного архіву Полтавської області про суспільно-політичне життя Полтавщини у другій половині 1980-х – поч. 1990-х років - Пустовіт, Т.П. (Архіви України, 2011)
На основі архівних документів аналізується суспільно-політичного життя Полтавщини у період перебудови 1985–1991 рр. Автор подає своє бачення подій і демократичних перетворень у краї. На основании архивных документов анализируется общественно-политической жизни Полтавщины в период перестройки 1985–1991 гг. Автор излагает свою точку зрения на события и демократические преобразования в области. There are analyzed the socio and political life of Poltava Region during the reconstruction period of 1985–1991 on the basis of archival documents. The author gives its point of view of events and democratic reforms in the region.