До Дня незалежності України - Климович, Н.М. (Архіви України, 2011)
Подано фотодокументи із фондів ЦДКФФА України, що висвітлюють заходи із нагоди відзначення Дня незалежності України у різні роки. Представлены фотодокументы из фондов ЦГКФФА Украины, которые освещают мероприятия по случаю празднования Дня независимости Украины в разные годы. There are given the photo documents of Central State Archives of Film, Audio and Visual Documents, that highlighted the Independence Day of Ukraine celebration events on different years.