Тематика сучасних досліджень за документами Державного архіву Харківської області: аналіз, тенденції, портрет користувача - Юдіна, Л.М. (Архіви України, 2011)
Проведено аналіз тематики сучасних досліджень (період 2006–2010 рр., вибірково – за більш ранній період) за документами Держархіву Харківської області. Визначено тенденції дослідницької роботи з використанням архівних документів та надано характеристику користувачам документами НАФ. Проведен анализ тематики современных исследований (период 2006– 2010 гг., выборочно – за более ранний период) по документам Госархива Харьковской области. Определены тенденции исследовательской работы с использованием архивных документов и дана характеристика пользователям документами НАФ. This article analyzes the topics of modern researches (period of 2006–2010 and selected topics from an earlier period) using documents of the State Archives of Kharkiv Oblast. The article defines the trends of research works with use of archival documents, further outlines profiles of the users working with documents of the National Archival Fond (NAF).