Історик-документознавець Андрій Введенський (1891–1965): до 120-річчя від дня народження - Бондарчук, В.В. (Архіви України, 2011)
Досліджується життя та діяльність українського історика, джерелознавця, документознавця, фахівця зі спеціальних історичних дисциплін, професора Київського університету А. О. Введенського. Исследуется жизнь и деятельность украинского историка, источниковеда, документоведа, специалиста в области специальных исторических дисциплин, профессора Киевского университета – А. А. Введенского. There is an analysis of the life and activity of Ukrainian historian, specialist in the field of source study, documentologists, a specialist on special historical disciplines, the professor of Kyiv university – A. Vvedensky.