Нове науково-довідкове видання з історії євреїв Південної України - Шиханов, Р.Б. (Архіви України, 2011)
Інформація про видання: Запорізький архів. Студії з історії
євреїв Запорізького краю (ХІХ – І половина ХХ ст..): збірник документів і
матеріалів: наук.-довід. вид. / Упоряд.:
В. О. Бондар, О. Г. Величко, І. В. Козлова. – Мелітополь: ТОВ “Видавничий
будинок ММД”, 2010. – 356 с., 2 с. : іл.