Пам’яті Олександра Георгійовича Мітюкова (Архіви України, 2011)
22 липня 2011 року пішла з життя чудова людина, історик, архівіст,
кандидат історичних наук, заслужений працівник культури УРСР, начальник Архівного управління (з 22 жовтня 1974 р. – Головного архівного управління) при Раді Міністрів
УРСР (1969–1988).