Нововиявлені членські знаки Всеросійських археологічних з’їздів у фондах ЦДІАК України - Орел, Ю.В.; Сєрих, Д.В. (Архіви України, 2011)
Подано інформацію про нововиявлені членські знаки Всеросійських археологічних з’їздів, представлено їх опис, проаналізовано традиції карбування і використання. Вперше публікуються фотографії знаків. Представлена информация о нововыявленных членских знаках Всероссийских археологических съездов, их описание, проанализированы традиции чеканки и использования. Впервые публикуются фотографии знаков. There is given the information about the new discovered member signs of the All-Russian Archaeological Congresses, its description, analyzed the traditions of its chasing and using. There are published the signs pictures for the first time in the article.