Скарбниця суспільно-політичної історії України (до 20-ї річниці створення ЦДАГО України) - Легкоступ, М.М. (Архіви України, 2011)
Подається стисла інформація про створення та основні напрями діяльності, проблеми і здобутки сьогодення Центрального державного архіву громадських об’єднань України. Представлена краткая информация о создании и основных направлениях деятельности, проблемах и достижениях Центрального государственного архива общественных объединений Украины. There is given the concentrated information on the establishment and main directions of activity, problems and achievements of Central State Archives of Public Organizations of Ukraine.