Організація доступу та порядок користування документами у Земському архіві Львова: нормативно-правовий аспект - Доліновський, В.І. (Архіви України, 2011)
Проаналізовано нормативно-правову базу і розглянуто форми доступу до земських архівних фондів, охарактеризовано принципи й порядок користування документами у державних архівах та використання архівної інформації. Проанализирована нормативно-правовая база и рассмотрены формы доступа к земским архивным фондам, охарактеризированы принципы и порядок пользования документами в государственных архивах и использования архивной информации. There are analyzed the legal basis and the forms of access to the archival fonds, characterized the principles and order of documents use in state archives and using of archival information in the article.