Досвід архівного зберігання електронних документів та електронних інформаційних ресурсів у Вільній федеральній землі Баварія (ФРН) - Ус, О.М. (Архіви України, 2011)
Проаналізовано досвід архівного зберігання електронних документів та електронних інформаційних ресурсів у Вільній федеральній землі Баварія (ФРН). Проанализирован опыт архивного хранения электронных документов и электронных информационных ресурсов в Вольной федеральной земле Бавария (ФРГ). There is analyzed the experience of electronic records and electronic information resources archival preservation in Free State of Bavaria (Germany) in the article.