Тематичні вектори археографічного щорічника - Бездрабко, В.В. (Архіви України, 2011)
Інформація про публікацію: Пам’ятки  : археографічний щорічник  / Держкомархів, УНДІАСД  ; редкол.  : С. Г.  Кулешов (гол. ред.) та ін.  – К., 2010. – Т. 11. – 328 с.