Щедрий ювілей Володимира Гики - Бондаренко, Г.В. (Архіви України, 2011)
Висвітлено трудовий шлях директора Державного архіву Волинської області, який понад 20 років присвятив архівній справі. Освещен трудовой путь директора Государственного архива Волынской области, который более 20 лет посвятил архивному делу. The article highlights the life of the director of State Archives of Volyn’ Region, who had dedicated more than 20 years to the archival affairs