Життєпис писаря міста Львова Войцеха Зимницького - Заяць, О.А. (Архіви України, 2012)
Рецензія на: Петришак  Б. “Лицар пера і каламаря”  – писар міста Львова Войцех Зимницький (1583–1639  рр.) / Богдана Петришак. – Львів, 2001.  – 208  с.  – (Львівські історичні праці. Дослідження ; вип. 3).