Організація системи обліку науково- технічної документації в Центральному державному науково-технічному архіві України: історія і сьогодення - Балишева, О.В.; Підрепна, К.О. (Архіви України, 2012)
Викладено передісторію розвитку наукової думки у роботі з науково-технічною документацією (60-ті – 90-ті рр. XX ст.) щодо організації її збереження та обліку в державних архівах України. Изложена предистория развития научной мысли в работе с научно-технической документацией (60-е – 90-е гг. XX ст.) в направлении организации ее хранения и учета в государственных архивах Украины. There is given the prehistory of the development of the scientific thought on the scientific and technical documentation (1960-90-ies of the 20 century) its preserving and inventory in the State archives of Ukraine.