Видовий склад документів дворянських депутатських зібрань та особливості їх оформлення (кінець ХVІІІ – початок ХХ ст.) - Гаращук, Т.С. (Архіви України, 2012)
Досліджуються основні видові групи управлінських документів, виявлені відмінності у функціональному призначенні деяких із них. Серед видового складу документів дворянських депутатських зібрань основними були протоколи та журнали. Исследуются основные видовые группы управленческих документов, обнаруженные отличия в функциональном назначении некоторых из них. Среди видового состава документов дворянских депутатских собраний основными были протоколы и журналы. The article is dedicated to the main type groups of management documents. There are discovered the differences in their functional assignment. The main documents of the Noble parliamentary assembly were the protocols and the registries.