Самоврядування волинських міст у 60–80-х рр. XVII ст. (за матеріалами Центрального державного історичного архіву України, м. Київ) - Крішан, Акаш (Архіви України, 2012)
Аналізуються особливості функціонування Магдебурзької системи самоврядування у волинських містах Ковелі, Берестечку та Олиці впродовж другої половини XVII ст. Анализируются особенности функционирования Магдебургской системы самоуправления в волынских городах Ковеле, Берестечко и Олыке во второй половине XVII в. There are analyzed the peculiarities of functioning of Magdeburg self-administration in such cities of Volyn Region as Kovel, Berestechko and Olyka during the second half of 17 century in the article.