Вітчизняна війна 1812 року та декабристський рух на Черкащині - Клименко, Т.А. (Архіви України, 2012)
Стаття присвячена видатним громадським діячам Російської імперії, героям Вітчизняної війни 1812 року, фундаторам декабристського руху на Черкащині. Статья посвящена выдающимся общественным деятелям Российской империи, героям войны 1812 года, фундаторам декабристского движения на Черкасщине. The article is dedicated to the famous public figures of the Russian Empire, the Heroes of the Patriotic War of 1812, the creators of the Decembrists' Movement in the Chercassy Region.