Військовополонені армії Наполеона в Чернігівській губернії - Морозова, А.В. (Архіви України, 2012)
Із залученням джерел Державного архіву Чернігівської області розглядаються різноманітні аспекти перебування військовополонених Великої армії Наполеона в Чернігівській губернії в 1813–1814 рр. На основе использованных архивных источников рассматриваются различные аспекты пребывания военнопленных Великой армии Наполеона в Черниговской губернии в 1813–1814 гг. The article analyzes the different aspects of the prisoners of war of Grand Army of Napoleon staying in the Chernihiv province in 1813–1814 on the basis of fonds of the State Archives of Chernihiv Region.