Сталинские депортации. 1928-1953 - Калитко, С.Л. (Інститут історії України НАН України, 2007)
Рецензія на збірник документів "Сталинские депортации. 1928-1953. – М.: МФД: Материк, 2005. – 904 с.", виданий в серії «Россия. ХХ век. Документы», який присвячений етнічному сегменту радянських депортацій.