Із зали засідань Президії НАН України (25 січня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 25 січня 2017 р. розглядалися такі питання:
Дослідження молекулярних
механізмів тромбоутворення та створення кровоспинних засобів
(доповідач — академік НАН України С.В. Комісаренко); аналіз інформаційних потоків
у глобальних комп’ютерних мережах (доповідач — доктор
технічних наук Д.В. Ланде); про наукову та науково-
організаційну діяльність Фізико-хімічного інституту
ім. О.В. Богатського НАН України (доповідач — академік НАН
України М.Т. Картель); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.