75-річчя члена-кореспондента НАН України В.І. Кир’яна (Вісник НАН України, 2017)
20 березня виповнюється 75 років відомому вченому-матеріалознавцю, доктору технічних наук, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії України, члену-кореспонденту НАН України Валерію Івановичу Кир’яну.