Із зали засідань Президії НАН України (22 лютого 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 22 лютого 2017 р. розглядалися такі питання: «Довголіття-Кардіо»:
інноваційний досвід
імплантації клапанів серця
(доповідач — доктор медичних
наук І.М. Ємець); геоекономічне зростання
Китаю у сучасному світі
(доповідач — доктор
філософських наук
В.О. Кіктенко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.