11 Всеукраїнський фестиваль науки (Вісник НАН України, 2017)
18 травня 2017 р. у приміщенні Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України офіційно стартував ХІ Всеукраїнський фестиваль науки, головною метою якого є популяризація сучасних наукових знань і наукового світогляду та інформування українського суспільства про наукову
діяльність і здобутки українських учених.