Із зали засідань Президії НАН України (15 березня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 15 березня 2017 р. розглядалися такі питання: актуальні проблеми динаміки
та міцності в сучасному
авіаційному двигунобудуванні
(доповідач — доктор технічних
наук А.П. Зіньковський); сучасний процес формування
соціальних ідентичностей
українців в умовах
глобалізованого суспільства
(доповідач — академік НАН
України С.П. Павлюк); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.