Із зали засідань Президії НАН України (29 березня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 29 березня 2017 р. розглядалися такі питання: про Національну доповідь «Цивілізаційний вибір України: парадигма осмислення і стратегія дії» (доповідач — академік НАН України С.І. Пирожков); наукові повідомлення молодих учених установ НАН України: Від фізики до наукометрії: задачі аналізу складних систем (доповідач — кандидат технічних наук О.І. Мриглод), Синтез систем активного екранування магнітного поля повітряних ліній електропередачі (доповідач — кандидат технічних наук О.В. Волошко), Принцип справедливості як основа трансформації економіко-правової системи держави (доповідач — доктор юридичних наук Р.А. Джабраілов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.