Человеческий капитал в инновационной деятельности - Кузьмин, А.И. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянута роль і місце людського капіталу, запропонований погляд на оцінку його вартості, що дозволяє оцінювати інвестиції в людський капітал, формувати по-новому управління персоналом, виявляти, оцінювати чинники соціального та культурного розвитку підприємства. В статье рассмотрена роль и место человеческого капитала, предложен взгляд на оценку его стоимости, позволяющий оценивать инвестиции в человеческий капитал, формировать по-новому управление персоналом, выявлять, оценивать факторы социального и культурного развития предприятия.