З нових документів до історії Сіверщини (друга половина ХVІІ-ХVІІІ ст.) (частина 5) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У публікації представлені віднайдені в архівах документи І. Самойловича, І. Мазепи,
І. Скоропадського, Д. Апостола та інших старшин. В публикации представлены документы И. Самойловича, И. Мазепы, И. Скоропадского, Д. Апостола и других старшин. In publications presented documents of I. Samojlovych, I. Mazepa, І. Skoropadskij, D.
Apostol and petty officers.