Розвиток сільськогосподарської кооперації на Чернігівщині в роки столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.) - Герасимчук, О. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті висвітлюється процес виникнення й розвитку сільськогосподарських кооперативів у Чернігівській губернії в роки здійснення в регіоні столипінської аграрної реформи (1906–1917 рр.). В статье исследуется процесс возникновения и развития сельскохозяйственных
кооперативов в Черниговской губернии в годы осуществления в регионе столыпинской
аграрной реформы (1906–1917 гг.). The article examines the origins and development of agricultural cooperatives in Chernihiv
province during the regional implementation of the Stolypin’s agrarian reform (1906-1917).