Славна ювілярка Чернігівського краю - Каганова, І. (Сiверянський лiтопис, 2017)
20 січня 2017 року виповнилося 75 років відомому чернігівському бібліотекарю-бібліографу, краєзнавцю, досліднику, журналісту, публіцисту та просто чудовій і сильній
людині Людмилі Валентинівні Студьоновій.