Активізація ресурсів підприємства за умови обмеження фінансових можливостей - Рєпіна, І.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
В статті розглянуто технології активізації ресурсів підприємства за умови обмеження його фінансових можливостей внаслідок впливу кризових явищ. Представлено каскад елементів моделі трансформації ресурсів в активи підприємства. Запропоновано матрицю вибору підприємством ресурсу для подальшої активізації з урахуванням існування трьох трансформаційних призм. В статье рассмотрены технологии активизации ресурсов предприятия при условии ограничения его финансовых возможностей вследствие влияния кризисных явлений. Представлен каскад элементов модели трансформации ресурсов в активы предприятия. Предложена матрица выбора предприятием ресурса для последующей активизации с учетом существования трёх трансформационных призм.