Горобець С., Бутко С. Хроніки війни більшовиків з українським народом. Голодомор 1932–1933 років на Чернігівщині: виконавці злочину - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книгу: Горобець С., Бутко С. Хроніки війни більшовиків з українським народом. Голодомор 1932 – 1933 років на Чернігівщині: виконавці злочину. – Чернігів: Десна Поліграф, 2016. - 184 с.