Стратегічні аспекти вибору виду і напряму проведення диверсифікації на машинобудівних підприємствах Запорізької області - Ковтун, О.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуто активність підприємств машинобудівної галузі Запорізької області в сфері диверсифікації виробництва та здійснена їх класифікація за рівнем диверсифікації з урахуванням стратегічних пріоритетів. В статье рассмотрена активность предприятий машиностроительной отрасли Запорожской области в сфере диверсификации производства и осуществлена их классификация по уровню диверсификации с учетом стратегических приоритетов.