Формування міжгалузевих зв’язків у машинобудуванні - Мартинюк, І.В (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглядається структура машинобудівного комплексу України, схема міжгалузевих зв'язків у машинобудуванні, структура, спеціалізація та географія машинобудування України. В статье рассматривается структура машиностроительного комплекса Украины, схема межотраслевых связей в машиностроении, структура, специализация и география машиностроения Украины.