Колаборація антикризових заходів підприємства - Заблодська, І.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуто деякі антикризові заходи, які сприяють виходу вітчизняних підприємств із економічної кризи. До них слід віднести: впровадження адекватних маркетингових рішень, реструктуризацію активів і заборгованості підприємства, внутрішню та зовнішню реструктуризацію, антикризове управління персоналом і таке інше. В статье рассмотрены некоторые антикризисные мероприятия, которые способствую выходу отечественных предприятий из экономического кризиса. К ним относят: адекватные маркетинговые решения, реструктуризацию активов и задолженности предприятия, внутреннюю и внешнюю реструктуризацию, антикризисное управление персоналом и т.д.