Экономическое содержание и механизм развития инфляции - Корнев, М.Н. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті розглянуто економічний зміст та механізм розвитку інфляції. З урахуванням історичного аспекту та основних тенденцій розвитку інфляційних процесів, запропоновано нові підходи щодо регулювання цін в економіці. В статье рассмотрено экономическое содержание и механизм развития инфляции. С учетом исторического аспекта и основных тенденций развития инфляционных процессов, предложены новые подходы к регулированию цен в экономике.