Сетевые подходы в системе маркетинга инноваций (теоретические аспекты рыночных сетей и маркетинга) - Маковецкий, С.А. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
У статті виконаний аналіз методологічних аспектів ринкових мереж і стратегії маркетинг-мікса в структурі ринкової мережі. Дано обґрунтування використання мережевих підходів на рівні мезо- і мікрорівнів маркетингу інновацій. В статье выполнен анализ методологических аспектов рыночных сетей и стратегии маркетинг-микса в структуре рыночной сети. Дано обоснование использования сетевых подходов на уровне мезо- и микроуровней маркетинга инноваций.