Дослідження залежності індукції флуоресценції хлорофілу від температури та розташування сенсора на рослині - Антонова, Г.В.; Ковирьова, О.В.; Лаврентьєв, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2015)
Розглянуті результати досліджень залежності індукції флуоресценції хлорофілу від температури та розташування сенсора на рослині. Рассмотрены результаты исследований зависимости индукции флуоресценции хлорофилла от температуры и положения сенсора на растении. In paper the researches of chlorophyll fluorescence induction in dependence on temperature and sensor location on the plant are given.