Обробка результатів експериментальних досліджень, проведених з використанням портативного флуорометра 'Флоратест' - Груша, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2015)
Розглянуто результати експериментальних досліджень флуоресценції хлорофілу, яка вимірювалася з допомогою портативного флуорометра «Флоратест». Дані досліджень оброблялися з використанням статистичних методів та з використанням нейронних мереж. Рассмотрены результаты экспериментальных исследований индукции хлорофилла, что измерялась с помощью портативного флуорометра «Флоратест». Данные обрабатывались с использованием статистических методов и нейронных сетей. The results of the chlorophyll fluorescence experiments are given. Portable fluorometer “Floratest” was used to measure the fluorescence. Some statistical methods and neural networks were used for data analysis.