Глибокі нейромережі та елементи їх реалізації в ПЛІС FPGA - Самолюк, Т.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2015)
Наведено опис глибинних нейронних мереж, коротка теорія побудови, навчання. Розроблено можливості їх реалізації в середовищі ПЛІС XILINX. Приведено описание глубинных нейронных сетей, краткая теория построения, обучения. Разработаны возможности их реализации в среде ПЛИС XILINX. The description of the deep neural networks, brief theory of building and training are given. Developed their feasibility in the environment of FPGA XILINX.