Использование бесконтактного магнитометрического метода для диагностики холестаза в эксперименте - Примин, М.А.; Недайвода, И.В.; Васильев, В.Е.; Минов, Ю.Д.; Сутковой, П.И.; Луговской, С.П.; Лубянова, И.П.; Котов, А.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
Предложен метод исследования магнитных сигналов мелких животных. Приведены результаты измерений и обработки данных измерений. Запропоновано метод дослідження магнітних сигналів дрібних тварин. Наведено результати вимірювань та обробки даних вимірювань. Method of investigation of magnetic signals of small animals is proposed. Results of measurements and data processing are described.