Прилад для діагностики зовнішнього дихання - Лукаш, С.І.; Будник, М.М.; Фролов, Ю.О.; Вакал, Л.П.; Лукаш, Л.Л. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
Запропоновано прилад для діагностики зовнішнього дихання, який дозволяє у реальному часі вимірювати характеристики респіраторної системи. Предложен прибор для диагностики внешнего дыхания, позволяющий в реальном времени измерять характеристики респираторной системы. A device for external respiration diagnostics is proposed. This device allows to measure characteristics of the respiratory system in real time.