Елементи методики випробувань дослідних зразків біосенсора на тестових культурах під впливом дії стресових факторів - Антонова, Г.В.; Ковирьова, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
В роботі розглянуті результати розробки елементів методики випробувань дослідних зразків біосенсора на тестових культурах під впливом стресових факторів. В работе рассмотрены результаты разработки элементов методики испытаний опытных образцов биосенсора на тестовых культурах под влиянием стрессовых факторов. The paper describes the elements of methodical support for biosensor prototypes on the test plants under influence of stress factors.