Інструментальний комплекс для дослідження алгоритмів виділення контурів об'єктів - Багацький, О.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
В даній статті описано створену програму для обрахунку контурів об’єктів, яка дозволяє як використання бібліотеки OpenCV, так і використання інших бібліотек для розпізнавання контурів об’єктів. В данной статье описано созданную программу для расчета контуров объектов, позволяющую как использование библиотеки OpenCV, так и использование других библиотек для распознавания контуров объектов. This article describes a program created to calculate the contours of objects, which allows the use OpenCV libraries and other libraries to detect object boundaries.