Нова інформаційна технологія експрес-оцінювання стану рослин в умовах дії стресових факторів - Романов, В.О.; Галелюка, І.Б.; Вороненко, О.В.; Груша, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
Запропонована нова інформаційна технологія експрес-оцінювання стану рослин на базі бездротових датчиків флуоресценції з інтелектуальним аналізом даних. Предложена новая информационная технология экспресс-оценивания состояния растений на базе беспроводных датчиков флуоресценции хлорофилла с интеллектуальным анализом данных. The new information technology for express-diagnostics of plants based on wireless fluorescence sensors with intelligent data analysis is given.