Об интеллектуальной системе поддержки агрономических решений "УПРАВЛЕНИЕ_АГРОТЭП" - Писаренко, Ю.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2016)
Описаны компоненты интеллектуальной системы поддержки агрономических решений. Описано компоненти інтелектуальної системи підтримки агрономічних рішень. The some components of intellectual support system for agronomic solutions are shown.